Εταιρική Ταυτότητα

Η SMARTCOM από το 1992 έως και σήμερα, παρέχει με επιτυχία ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής και ειδικεύεται στην Μηχανογράφηση Επιχειρήσεων.

Συγκεκριμένα, προσφέρει λύσεις στην αγορά λογισμικού για επιχειρήσεις σε ενοποιημένο περιβάλλον λειτουργίας σε όλα της τα προϊόντα.

Λύσεις όπως σε πακέτα ERP, CRM, RETAIL, MOBILE, E COMMERCE αλλά και λογιστικά πακέτα ή πακέτα μισθοδοσίας. Σύγχρονες ιδέες πάνω σε πλατφόρμα .NET της MICROSOFT διαθέσιμες για εγκατάσταση σε τοπικό δίκτυο, μέχρι το Cloud καθώς και σε ευέλικτες οικονομικές λύσεις ως υπηρεσίες Software as a Service (Saas).

Διευρύνει και επενδύει τις συνεργασίες της με τους κορυφαίους συνεργάτες του Software καταξιωμένους τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό όπως την Entersoft αλλά και την Softone, Epsilonnet και άλλων.

Προσφέρει λύσεις για πολύ μικρές επιχειρήσεις, ελεύθερους επαγγελματίες, μεσαίες εμπορικές ή βιοτεχνικές εταιρείες, αλλά και σε μεγάλες εμπορικές ή βιομηχανικές μονάδες έχει αποκτήσει μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία όλα αυτά τα χρόνια από το 1992 έως και σήμερα.

Επικεντρώθηκε τόσο στο Software όσο και στο Hardware και τις υπηρεσίες της και κατάφερε σιγά – σιγά να εξελιχτεί. Ξεκινώντας νέοι, με οράματα, ιδέες και όρεξη για δουλειά, χωρίς οικονομικό υπόβαθρο, με λιγοστούς πόρους και λιγοστούς πελάτες.

Πελάτες που αρχικά προέρχονταν από το οικείο οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον αλλά με πείσμα ξεπέρασε πολλές δυσκολίες, λάθη αλλά και προσωρινές απογοητεύσεις κατάφερε να ωριμάσει να μεγαλώσει.

Καθιερώθηκε στον χώρο της, ειδικά στο περιβάλλον του Ασπροπύργου, της Δυτικής Αττικής ως άμεσους προορισμούς και στόχους της και να διευρυνθεί στην ευρύτερη περιοχή του Θριασίου Πεδίου.

Σταδιακά επεκτάθηκε στην Κόρινθο, Λάρισα, Θεσσαλονίκη, αλλά και μέχρι Ναύπλιο, Ναύπακτο και Κυκλάδες και όπου υπήρχε προοπτική και εύρος εργασιών. Μπήκε δυναμικά μέσα στις επιχειρήσεις γιατί είχε θάρρος και θράσος.

Από τις εποχές των 3,5” και 5 ¼ δισκετών έφτασε σήμερα στο περιβάλλον Cloud έχοντας αποκτήσει μεγάλη γνώση στην πληροφορική, με οικονομικές , λογιστικές και φοροτεχνικές γνώσεις. Δύσκολος συνδυασμός που την καταξίωσε και το απέδειξαν οι μακροχρόνιες συνεργασίες της και η πιστότητα των πελατών της όλα αυτά τα χρόνια.

Η συμμετοχή της σε μετεκπαιδεύσεις και σεμινάρια της χάρισαν ένα πλήθος αξιώσεων και πιστοποιήσεων όπως :

ENTERSOFT ERP BASIC – CERTIFICATE CONSULTANT PROJECT INFORMATION

01/7/2009- 30/6/2012

 • ΒΑΣΙΚΕΣ ERP ΕΝΝΟΙΕΣ
 • ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΟΛΗΨΙΑ/ΠΩΛΗΣΕΙΣ
 • ΑΓΟΡΕΣ & ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ
 • ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ
 • ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
 • ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ

ENTERSOFT ERP ADVANCED – CERTIFICATE CONSULTANT PROJECT INFORMATION 01/7/2009- 30/6/2012

 • ΠΑΡΑΓΩΓΗ & ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ
 • ADVANCED ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ
 • ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
 • ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΛΙΑΝΙΚΗ
 • ΚΥΚΛΩΜΑ ΕΠΙΣΚΕΥΩΝ
 • ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ & ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ
 • ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ/ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ
 • ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ
 • ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ

ALTEC CERTIFICATE CONSULTANT PROJECT INFORMATION

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟ & ATLANTIS

ΜΑΪΟΣ 2001
 

DELL REGISTERED PARTNER – CONSUMER & SMALL BUSINESS

DELL SA – 2ος 2013
 

MICROSOFT CLOUD ESSENTIAL PARTNER

CLOUD ESSENTIAL PARTNER FOR OFFICE 365, LINK SERVER, XCHANGE SERVER ON THE CLOUD

ΜΑΡΤΙΟΣ 2013
 

MICROSOFT AUTHORISED EDUCATION RESELLER

AUTHORISED EDUCATION RESELLER ON MS OFFICE APPLICATIONS & OPERATING SYSTEMS FOR PCs & SERVERS.

ΜΑΡΤΙΟΣ 2013
 

NEW HORIZONS – COMPUTER LEARNING CENTERCERTIFICATE OF COMPLETION

PROJECT MANAGEMENT FUNDAMENTALS

ΙΟΥΝΙΟΣ 2006
 

MICROSOFT REGISTERED REFURBISHER

MICROSOFT REGISTERED REFURBISHER ON PC’s, NOTEBOOKS, SERVERS, MONITORS, PRINTERS, P.O.S, UPS. HP, DELL, FUJITSU, ACER, IBM, TOSHIBA etc.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2012
 

Τώρα, φτάνοντας το 2015 προχωρούμε ακάθεκτοι!

Με την ίδια όρεξη και κέφι μέσα σε αυτό το μαγικό ταξίδι της πληροφορικής που συνεχώς εξελίσσεται τα πλεονεκτήματα μας είναι:

 • Η πολυδιάστατη γνώση
 • Η πολυετής εμπειρία
 • Η αισιοδοξία και η επένδυση στο μέλλον καθώς και
 • Η ευελιξία και το πάθος του προσωπικού της

Σκοπός μας είναι :

 • Να προσφέρουμε λύσεις σε κάθε ελεύθερο επαγγελματία, επιχειρηματία και εταιρεία που αντιμετωπίζει οργανωτικά και λειτουργικά προβλήματα στην μηχανογράφηση και μηχανοργάνωση του.
 • Να αντιμετωπίζουμε την κάθε συνεργασία μας ως μοναδική μας ενασχόληση.
 • Να κινούμαστε με ταχύτητα και ποιότητα στην παροχή των υπηρεσιών μας με άψογη εξυπηρέτηση και συνεργασία με κάθε τμήμα του συνεργάτη μας.
 • Να φέρνουμε την κάθε επιχείρηση – συνεργάτη μας σε επαφή με τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις, προσαρμοσμένες στις ιδιαιτερότητες και ανάγκες της.

Τέλος η ποιότητα του ανθρώπινου δυναμικού μας σε ήθος, ειλικρίνεια, γνώσεις και εξυπηρέτησης των πελατών μας καθώς και η ικανοποίηση και πιστότητα του πελατολογίου μας όλα αυτά τα χρόνια, μας εμπνέει και διευρύνει τις προσπάθειες μας σε πείσμα των δύσκολων συγκυριών.

Η πορεία μας και το πάθος μας από το 1992 έως και σήμερα είναι το μυστικό μας που μας έκανε να αγωνιζόμαστε και να επενδύουμε στο μέλλον! Αυτό θέλουμε να περάσουμε και μέσα από αυτή την εικόνα μας και να σας προτείνουμε να μας εμπιστευτείτε !

Ανθρώπινο Δυναμικό

Το σημείο που πραγματικά πιστεύουμε και επενδύουμε συνεχώς σε αυτό το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας. Το επιλεγμένο προσωπικό μας είναι σε θέση να σας εξυπηρετήσει πρόθυμα για οποιαδήποτε πρόβλημα ή απορία τυχόν υπάρξει.

Η Smart-com έχει ως κύριο μέλημα την άρτια εκπαίδευση του προσωπικού της προσφέροντας σεμινάρια και συνεχώς ενημέρωση για κάθε νέο στοιχείο που θα παρουσιαστεί στην αγορά με σκοπό να είμαστε πάντα έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε.

Έχοντας δημιουργήσει το κατάλληλο περιβάλλον εργασίας η εξυπηρέτησή σας θα είναι ουσιαστική και πάνω από όλα αποτελεσματική.

Ανάπτυξη

Το 1992 η Smart-com έκανε τα πρώτα της βήματα στον χώρο της πληροφορικής, στην περιοχή του Ασπρόπυργου, μέσω του καταστήματος λιανικής που είχε με κύρια απασχόληση την μεταπώληση και εμπορία hardware.
Σήμερα η Smart-Com έχει διαπλατύνει τους ορίζοντες των δραστηριοτήτων της και μέσα από τα σύγχρονα γραφεία που διατηρεί στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου, Οδός Μεθώνης 28, παρέχει ποιοτικές και ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής.
Η εταιρία μας, πάντα πρωτοπόρος προσπαθεί συνεχώς να βελτιώνει τις δυνατότητες εξυπηρέτησης των πελατών της, σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και μεταβαλλόμενο περιβάλλον.

Φιλοσοφία

Βέβαια το πιο σημαντικό κομμάτι της εταιρείας και η φιλοσοφία μας, είναι το «after sale».

Με άλλα λόγια, είμαστε πάντα δίπλα σας, για να σας εκπαιδεύσουμε, να σας λύσουμε τις απορίες, να σας βοηθήσουμε όπου χρειαστεί ώστε να μπορείτε να διαχειρίζεστε, εσείς ή το προσωπικό σας, με τον πιο σωστό τρόπο το εμπορικό πρόγραμμα ή λογιστικό πρόγραμμα που έχετε στην επιχείρησή σας.Να μάθετε όλα εκείνα τα απαραίτητα, ώστε να αξιοποιείτε στο επαρκών τον τεχνολογικό εξοπλισμό που έχετε.

Στα τόσα χρόνια στον χώρο της πληροφορικής, πιστεύουμε ότι μπορούμε να είμαστε ο αξιόπιστος συνεργάτης σας.Μέσα από την πολυετή πείρα μας επωφελείστε:

 • την τεχνογνωσία μας σε θέματα ανάπτυξης software & hardware
 • τις εμπορικές συναλλαγές που μπορεί να επιτυγχάνει η εταιρεία με τους προμηθευτές της, ώστε να πετυχαίνει ασύγκριτες τιμές
 • την εξοικονόμηση χρόνου και κόστους, αφού πραγματικά γνωρίζουμε τον τρόπο