Hardware

Η εταιρεία μας, έχοντας επιλέξει συνεργασίες με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές στον τομέα αυτό, προσφέρει προϊόντα υψηλών τεχνικών προδιαγραφών με άμεση παράδοση και πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές. Βασιζόμενη στα έμπειρα στελέχη της, που αναλαμβάνουν τη μελέτη & την πρόταση λύσεων ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη, η εταιρεία μας αναλαμβάνει την πώληση, εγκατάσταση και συντήρηση οποιουδήποτε συστήματος Server & Storage, Δρομολογητές (routers), PC‘S, Φορητά Υπολογιστικά Συστήματα (handheld – ασύρματα τερματικά), Συστήματα bar code, Συστήματα παρουσίας και ωρομέτρησης προσωπικού, Συστήματα ασφάλειας δεδομένων. Οι εκτυπωτικές λύσεις της εταιρείας μας, αποσκοπούν αφενός στην απλοποίηση των εταιρικών διαδικασιών και αφετέρου στην αύξηση της παραγωγικότητας του ανθρώπινου δυναμικού, αποσκοπώντας τελικά στη βελτιστοποίηση της εργασιακής καθημερινότητας. Με σημαντική εμπειρία σε προϊόντα και λύσεις από τους Cisco, HP, Dell, ΟΚΙ, LG , SAMSUNG, LINKSYS κ.τ.λ., οι τεχνικοί της εταιρεία μας σχεδιάζουν και υλοποιούν λύσεις δικτύωσης και προστασίας δεδομένων σύμφωνα με τις εκάστοτε ανάγκες κάθε οργανισμού.

Barcodes

Η εταιρεία μας στον τομέα αυτό, προσφέρει προϊόντα υψηλών τεχνικών προδιαγραφών όπως Αναγνώστες Γραμμωτού Κώδικα – Barcode Scanners, Φορητοί Η/Υ Χειρός PDA – EDA, Βιομηχανικοί Η/Y – Rugged PDA, Ασύρματα Δίκτυα – WiFi Wireless Networks, Εκτυπωτές – Τhermal & Μobile Printers, Αναλώσιμα Εκτυπωτών – Ribbon Lables Wristbands, RFID, Περιφερειακά – Gadgets, Αξεσουάρ – Batteries.

Φορολογικοί Μηχανισμοί - Ταμειακά Συστήματα

Οι φορολογικοί μηχανισμοί, τα ταμειακά συστήματα, τα POS , τα ζυγιστικά, λειτουργούν κάτω από σκληρές συνθήκες και εντατικούς ρυθμούς. Έτσι η εταιρεία μας συνεργάζεται και προσφέρει τα πιο αξιόπιστα προϊόντα της αγοράς όπως CASIO ,RBS κτλ. αποσκοπώντας στην συνεχή και απρόσκοπτη λειτουργία κάθε οργανισμού.

Τηλεπικοινωνίες

H εταιρεία μας με τα έμπειρα στελέχη της παρέχει στον τομέα αυτό πολύ εξειδικευμένες λύσεις στις τηλεπικοινωνίες, στην ανάπτυξη και σχεδιασμό VoIP τηλεφωνικών κέντρων και εφαρμογών.

Τηλεφωνικά Κέντρα VoIP

Σύνδεση τηλεφωνικών κέντρων με υποκαταστήματα επιχειρήσεων, Network Fax Server Solution, VoIP Θυροτηλέφωνα – Αυτοματισμοί, Στατιστικά & Καταγραφή κλήσεων, CRM – ERP integration.

Μικροκυματικές Ζεύξεις

Ασύρματη διασύνδεση κτιρίων, Μεταφορά δεδομένων & Internet, Μεταφορά ήχου & εικόνας, WiFi HotSpots, VPN Solutions, 3G Internet Solutions, Μεταφορά τηλεφωνικών γραμμών σε απομακρυσμένα σημεία.

 

Cloud Computing

Οι λύσεις λογισμικού και επικοινωνίας στο cloud computing όχι μόνο μπορούν να βοηθήσουν τις μικρές και τις μεσαίες επιχειρήσεις να επιβιώσουν, αλλά να ελαχιστοποιήσουν τα κόστη τους. Αξιοποιήστε τη δύναμη του real-time computing μέσα από την ευελιξία του Cloud. Μεταμορφώστε την επιχείρησή σας χωρίς ρίσκο, με ασφάλεια και σημαντικά μικρότερο κόστος συντήρησης.

 

Refurbished

Refurbish είναι η διανομή των προϊόντων (DELL, HP,APPLE,CISCO,LEXMARK κ.τ.λ) που έχουν ήδη επιστραφεί στον κατασκευαστή ή τον προμηθευτή για διάφορους λόγους. Τα ανακαινισμένα προϊόντα ελέγχονται κανονικά για τη λειτουργικότητα και ελαττώματα πριν πωληθούν, και έτσι είναι το κατά προσέγγιση ισοδύναμο πιστοποιημένο με το κανονικό προϊόν.

Η κύρια διαφορά μεταξύ «ανακαινισμένου» και «χρησιμοποιημένου» προϊόντος είναι ότι τα ανακαινισμένα προϊόντα έχουν δοκιμαστεί και ελεγχθεί για να λειτουργήσουν σωστά, και ως εκ τούτου χωρίς ελαττώματα, ενώ «χρησιμοποιημένα» προϊόντα μπορεί ή δεν μπορεί να είναι ελαττωματικά. Τα Ανακατασκευασμένα προϊόντα μπορεί να είναι αχρησιμοποίητα προϊόντα, τα οποία επιστρέφει ο πελάτης, που είναι ουσιαστικά «νέα» στοιχεία, ή μπορεί να είναι ελαττωματικά προϊόντα που έχουν επιστραφεί από την εγγύηση, και μεταπωλούνται από τον κατασκευαστή μετά την επιδιόρθωση των ελαττωμάτων και την ορθή λειτουργία τους.

Άλλα είδη των προϊόντων που μπορούν να πωλούνται ως «ανακαινισμένα» περιλαμβάνουν: προϊόντα που χρησιμοποιούνται σε δοκιμές, καταστροφή συσκευασίας, χτυπήματα στις επιφάνειες των προϊόντων, από λήξη μισθώματος.