ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ SMARTCOM - ALFACON

 

 

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η SMARTCOM κόντρα στις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες και συνθήκες της αγοράς και με γνώμονα πάντα την βελτιστοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών της, το υψηλό τους επίπεδο, την απόλυτη εξυπηρέτηση του πελάτη, τον συνεχή κάθετο εκσυγχρονισμό στο κομμάτι των ολοκληρωμένων λύσεων και ειδικά στο κομμάτι της αγοράς λογισμικού,

προχώρησε σε μία νέα στρατηγική συνένωση δυνάμεων με την εταιρία ΑΛΦΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΑΕ  ALFACON.
H ALFACON είναι εταιρεία ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής στην περιοχή της Αττικής και συγκεκριμένα στον Χολαργό.
Λειτουργεί από το 2005 με δραστηριότητες οι οποίες ποικίλουν ώστε να καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα των αναγκών των επιχειρήσεων που καλούνται να ανταποκριθούν στο συνεχώς μεταβαλλόμενο και ανταγωνιστικό περιβάλλον όπου δραστηριοποιούνται.
Στρατηγικός στόχος της εταιρείας είναι η ενσωμάτωση των τελευταίων τεχνολογικών λύσεων στις εφαρμογές της με στόχο την βέλτιστη κάλυψη των απαιτήσεων των πελατών. Η εταιρεία με την υλοποίηση του προτεινόμενου επενδυτικού σχεδίου εισαγάγει στοιχεία καινοτομίας στην ήδη καινοτομική λειτουργία της. Η περαιτέρω εξέλιξη του καινοτομικού χαρακτήρα της επιχείρησης καθίσταται αναγκαία για την διατήρηση και ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της, λόγω της δραστηριοποίησης της σε έναν εξαιρετικά ανταγωνιστικό κλάδο.
Η συνεργασία της SMARTCOM με την ALFACON έχει ως σκοπό την αμοιβαία ενδυνάμωση ενός σχήματος δυνατού, ευέλικτου, με μεγάλη γνώση, εμπειρία και πακέτο λύσεων.
Η ποιότητα του ανθρώπινου δυναμικού και των δύο εταιρειών, το ήθος, ειλικρίνεια, γνώσεις και εξυπηρέτησης των πελατών μας καθώς και η ικανοποίηση και πιστότητα τους όλα αυτά τα χρόνια, μας εμπνέει και διευρύνει τις αμοιβαίες προσπάθειες μας σε πείσμα των δύσκολων συγκυριών!

Η πορεία μας και το πάθος της Smartcom από το 1992 έως και σήμερα και της ALFACON από το 2005 έως και σήμερα, είναι το μυστικό μας που μας έκανε να αγωνιζόμαστε και να επενδύουμε στο μέλλον!

Αυτό θέλουμε να περάσουμε και μέσα από αυτή την συνεργασία μας και να σας δηλώσουμε πως είμαστε πάντοτε πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουμε με τον ίδιο και μεγαλύτερο ζήλο, όρεξη και έξυπνες, λειτουργικές, και καινοτόμες ιδέες κάθε άλλο από ποτέ.